Вітаємо призерів всеукраїнського конкурсу робототехніки 2023!

Без названия

Протягом жовтня 2023 року в онлайн форматі був проведений Всеукраїнський конкурс з робототехніки. Конкурс проводився з метою розвитку інноваційних напрямів STEM–освіти, популяризації світового досвіду науково-технічної творчості шляхом впровадження  освітніх проєктів з робототехніки, електроніки, програмування роботизованих систем, створення умов для виявлення творчого і винахідницького потенціалу учнівської молоді.

У заході брали участь здобувачі позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти з Вінницької, Київської, Одеської, Полтавської, Сумської, Хмельницької, Херсонської, Чернівецької областей та м. Києва. На розгляд журі було надіслано 50 відеопрезентацій з проєктами учасників. Учасники представляли власні проєкти у номінаціях:

«Тривимірне»; «Фрістайл» – технічне конструювання пристроїв, роботів або самохідних машин; «SCRATCH-проєкт» – «Роботи, що наближують нашу перемогу» (роботи-авіатори, роботи на акваторіях, роботи-сапери, роботи-пожежники, роботи-ліквідатори тощо); «Роборейсінг» – конкурс на швидкість проходження треку автоматичного саморобного пристрою.

Серед призерів Конкурсу у номінації «Фрістайл» вихованці закладів позашкільної освіти області, яких відзначено дипломами ІІ ступеня Українського державного центру позашкільної освіти.

Тож вітаємо Синяка Владислава, вихованця гуртка «STEM лабораторія «Computer genius club» Комунального закладу Кагарлицької міської ради «Кагарлицький центр дитячої та юнацької творчості», за  проєкт  «Роботизована рука на Arduino», команду «Electric Innovators» у складі  вихованців гуртка «Робототехніка» Миронівського центру дитячої та юнацької творчості Миронівської міської ради, за прооєкт «Мапа тривог» та Гайдука Андрія, вихованця гуртка «RoboStem» Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», за проєкт «Розробка та використання ЕMG датчиків»!

Бажаємо юним інженерам та конструкторам подальших успіхів у проєктуванні роботизованих моделей!

Поділитися: