30 жовтня 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено перевірну роботу в групах №24, 25, 26 за кваліфікацією кондитер 3 розряду. Здобувачі освіти разом з майстрами виробничого навчання Петренко Л.В., Волошиною Ю.В., Барташевич І.Л. готували кондитерські вироби відповідно до переліку перевірних робіт.
Здобувачами освіти були відпрацьовані практичні навички у приготуванні кондитерських виробів:
- тортів «Монастирська хата», «Шварцвальд», «Кавовий», «Три богатиря», «Бісквітно – кремовий», «Вишиванка», «Червоний оксамит»;
- тістечок «Пісочне кільце», «Лісовий зруб», «Пень кавовий», «Кошик з кремом», «Персик»;
- рулетів «Снікерс», «Рулет з кремом та ягодами».
Також, виготовили такі борошняні вироби як пончики з кремом, булочки з маком, пиріжки печені з м’ясом, пиріжки з млинчиків, розтягаї з рибним фаршем та інші.
Під час приготування страв здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час та виробничого навчання.