Юні лісівники Київщини

Цуканова виставка

26-27 жовтня 2023 року на базі Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради відбувся Всеукраїнський зліт учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти, учасниками якого стали 20 команд з різних областей України.

Київську область представляли вихованці Вищедубечанського учнівського лісництва – Ярослав Кот, Вікторія Руденко, Лілія Бубенко (керівник Юлія Цуканова). У перший день зльоту діти представляли практичну, природоохоронну, профорієнтаційну та просвітницьку діяльність у Вищедубечанському лісництві. Досить креативно, творчо і змістовно вихованці учнівського лісництва підійшли до оформлення виставки досягнень. У другий день учасники зльоту вразили членів журі інноваційними та прогресивними ідеями у своїх науково-дослідницьких розробках, що насамперед вирізнялися оригінальністю підходу. Ярослав Кот, вихованець Вищедубечанського учнівського лісництва, презентував науково-дослідницький проєкт «Сучасні технічні засоби пожежогасіння, їх вплив на кількість та ліквідацію пожеж у лісових масивах філії «Вищедубечанське лісове господарство ДП «Ліси України».

Також учасники зльоту мали змогу відвідати Національний музей космонавтики ім. С.П.Корольова та екскурсію «Вечірній Житомир».

За підсумками журі вихованці Вищедубечанського учнівського лісництва посіли І місце у Всеукраїнському зльоті!

Вітаємо Ярослава Кота, Вікторію Руденко, Лілію Бубенко та їх керівника Юлію Цуканову!

Разом ми – сила! Разом ми зробимо нашу країну кращою і екологічно безпечною!

Поділитися: