У навчальному ресторані ДНЗ “Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу” майбутні бармени проходили кваліфікаційний іспит за професією 5123 Бармен 4 розряду. На кваліфікаційній пробній роботі вони розповідали про асортимент, рецептуру, технологію виготовлення, правила оформлення і відпуску обмеженого асортименту алкогольних, слабоалкогольних, безалкогольних готових до споживання та змішаних напоїв, що складають класичну карту бару, а також про температурні режими подання готових до споживання та змішаних напоїв;
Учні професійно демонстрували свої вміння та навички у приготуванні коктейлів: Дайкірі», «Б-52», «Маргарита», «Полуничний слінг», «Віскі з вишнею», «Girvan Sour», «Текіла Санрайз», «Cherry Sour», «Космополітен»,
«Огірковий колінз».