Вебінар «Проєктні практики: карта дій»

Рисунок1

Сьогодні в умовах глобальної трансформації суспільства заклади освіти не можуть стояти осторонь цього процесу. Важливим для керівників закладів позашкільної освіти є здатність застосовувати сучасні технології та знаходити ефективні управлінські рішення. Саме тому проєктні системи є інноваційною передумовою розвитку будь-якого закладу.

10 жовтня 2023 року стартував спільний проєкт КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» й ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України «Проєктні практики: карта дій», який передбачає серію вебінарів про шляхи знаходження реалізації ідей, що відповідають пріоритетному спрямуванню того чи іншого закладу позашкільної освіти.

Зустріч з керівниками та методистами закладів позашкільної освіти області організована саме тоді, коли європейська освітня спільнота відзначає Дні Еразмусу 2023 (#ErasmusDays 2023). Тому захід, окрім освітньої складової – долучення педагогів до сайту Європейської  комісії з штаб-квартирою у Брюсселі, має на меті підкреслити численні можливості для навчання та грантової підтримки освітніх проєктів, які пропонує Європа українцям.

Поділитися: