День студентського спорту

381145956 654190793479780 7351302304640698292 n

20 вересня 2023 року у Києві на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного відбулося центральне свято Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед студентів до Міжнародного дня студентського спорту.

Кілька тисяч студентів, учнів, викладачів взяли участь у масовій руханці і в легкоатлетичному забігу «Студентська миля». Разом з юними спортсменами її долали і почесні гості: міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, народні депутати України Іван Крулько та Ігор Молоток, голова комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко, президент Спортивної студентської спілки України Євгеній Імас, президент Української федерації учнівського спорту Роман Греба.

Під час урочистостей відбулися активності з різних видів спорту. На різних локація кожен охочий міг спробувати зіграти у бадмінтон, футбол, хокей, взяти участь у забігу з елементами біатлону, подолати смугу перешкод «Cool Race», зануритися у світ кіберспорту, подивитися показові виступи з Workout, змагання з богатирського багатоборства, боксу, веслування, вільної боротьби, дзюдо, легкої атлетики, фехтування, спортивної гімнастики.

До суддівства зазначених заходів було запрошено 5 досвідчених вчителів фізичної культури із 5 ліцеїв міста Бровари.

Поділитися: