Обдаровані діти Київщини – стипендіати голови КОДА

зображення viber 2023 08 31 15 13 42 695

30 серпня 2023 року відбулася зустріч переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з головою Київської обласної державної адміністрації Русланом Кравченком. За досягнуті успіхи і перемоги манівцям та переможцям всеукраїнських учнівських олімпіад призначена стипендія голови КОДА на 2023/2024 н.р.

Мотивуючим подарунком від облдержадміністрації стала екскурсія до Музею становлення української нації, в якому учнівська молодь об’єдналася навколо ідеї відродження нації та поринула в далеку епоху, спостерігаючи визначні моменти української історії.

Стипендіати голови КОДА є також активними учасниками науково-дослідницької експедиції «Нескорена Україна». Нариси, презентації та відеоматеріали про подвиги земляків, односельців, про трагічні дні окупації, драматичні долі переможців, розповіді про сміливість і стійкість перед жорстоким ворогом об’єднані в Альманах «Звитяжна Київщина: хроніка героїзму», є-версія якого представлена на сайті КЗКОР «Мала академія наук учнівської молоді».

На завершення зустрічі діти презентували голові КОДА перший примірник Альманаху «Звитяжна Київщина: хроніка героїзму», який є гідним  внеском учнівської молоді у Велику Перемогу українського народу.

Поділитися: