Медіаплатформа «#ЗАВДЯКИ ТОБІ» з нагоди відзначення Дня Незалежності України

Inshot 20230801 132631678

Із 21 по 25 серпня 2023 року буде створено медіаплатформу «#ЗАВДЯКИ ТОБІ» з нагоди відзначення Дня Незалежності України, яка буде діяти на офіційному YouTube-каналі та соціальній мережі Facebook Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Тема відеоконтенту для медіаплатформи – «Гімн, що став символом свободи в усьому світі».

Державний Гімн України «Ще не вмерла України і слава, і воля» сьогодні звучить могутньо й гордо! Славень, створений Павлом Чубинським та Михайлом Вербицьким, – це  знак невмирущої сили народу, котрий обрав шлях свободи і незалежності!

         При участі у медіаплатформі просимо дотримуватися наступних вимог:

  1. Створити спільний відеоролик від закладу освіти, у якому необхідно виконати Державний Гімн України. Виконання може бути як колективним, так і сольним.
  2. Закладу освіти необхідно подати для участі лише один відеоролик тривалістю до 3 хвилин (один заклад освіти = один відеоролик).
  3. Завантажити відеоролик у належній якості на Google Диск (відкрити доступ для усіх, хто має посилання).
  4. Для участі необхідно до 20 серпня 2023 року зареєструвати конкурсний відеоролик (один ролик від закладу освіти) за наступним посиланням: https://forms.gle/HEzxPc44gByCz6Mi6 .
  5. Розмістити ролик на своїй сторінці Facebook, вказавши хештеги #ЗАВДЯКИТОБІ, #День_Незалежності_на_Київщині, #Гімн_України (кількість відеороликів на вашій сторінці може бути необмежена).                      
  6. Контент буде розміщено 20-26 серпня 2022 року на YouTube-каналі КЗ КОР «ЦТДЮК»: https://www.youtube.com/channel/UCcGXJ3HR-x2s-a9cGAHTOKQ/featured в окремому розділі «#ЗАВДЯКИ ТОБІ».
  7. Учасники, які зареєструють контент за посиланням, братимуть участь у творчому змаганні та будуть нагороджені відповідними дипломами (І, ІІ, ІІІ ступеня). Увага звертатиметься на оригінальність та творчий підхід.
Поділитися: