Нарада керівників закладів професійної освіти

Img 8504

20 червня  поточного року у департаменті освіти і науки за участю заступника голови Київської обласної державної адміністрації Жанни Осипенко  відбулася робоча нарада керівників закладів фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти.

У ході наради було обговорено питання підготовки закладів освіти до нового 2023/2024 навчального року, основні пріоритети при використанні  бюджетних коштів, проведення вступної кампанії 2023 року у закладах професійної освіти.

Жанна Осипенко наголосила на необхідності створення безпекової ситуації  та наявності облаштованих захисних споруд у закладах освіти, професійне навчання дорослого населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, посилення співпраці з міжнародними організаціями, установами, фондами з метою залучення коштів для реалізації освітніх проєктів, забезпечення роботи психологічних служб закладів освіти.

Директор департаменту освіти і науки Ярослава Тростянська акцентувала увагу керівників закладів освіти на  виконанні обсягів регіонального замовлення на підготовку фахівців у закладах професійної освіти, забезпечення доступу до здобуття професійної освіти  учнівській молоді та дорослому населенню. 

Окрім того, обговорено питання  підготовки закладів професійної освіти  до стабільної роботи  в осінньо-зимовий період та  запровадження комплексу  енергозберігаючих  заходів, ефективного використання  бюджетних коштів.

зображення viber 2023 06 20 18 14 43 536 зображення viber 2023 06 20 18 14 43 065

Поділитися: