Вітаємо переможців літературного конкурсу «Вірю в нашу Святу Перемогу!»

Img 3027

29 квітня 2023 року в Таврійському національному університеті ім. В.І. Вернадського відбулося нагородження переможців літературного духовно-патріотичного конкурсу «Вірю в нашу Святу Перемогу!».

Конкурс проводився з метою виявлення та підтримки обдарованої молоді Київщини, розвитку творчих здібностей у дітей та виховання в них почуття гордості за Україну й український народ, підйому патріотичного духу в умовах війни. Конкурс присвячений воїнам – захисникам наших одвічних цінностей: волі, незалежності, миру, духовності, культури, національних традицій.

У конкурсі взяли участь понад 300 дітей, серед яких журі визначило 36 переможців з різних територіальних громад Київщини.

Конкурс проводився за сприяння Київської обласної державної адміністрацїі, а безпосереднім організатором конкурсу стала Громадська рада при Бучанській районній державній адміністрації.

Церемонія нагородження  пройшла у присутності працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, ЗМІ, представників благодійних і громадських організацій, які виступили  спонсорами конкурсу, а також діячів культури та освіти.

Ми пишаємося нашими талановитими, творчими, обдарованими  дітьми і молоддю, які мають великий потенціал та велике майбутнє, і віримо в нашу Святу Перемогу!

Img 3052(1) Img 3079 Img 3091 Img 3095 Img 3032 Img 3034 Img 3051Img 3047 Img 3037

Поділитися: