Методичний аукціон «Педагогічний дизайн: як організувати якісний освітній процес в закладі позашкільної освіти в умовах війни»

Dsc 6713

Відбувся методичний аукціон «Педагогічний дизайн: як організувати якісний освітній процес в закладі позашкільної освіти в умовах війни» для заступників директорів та методистів комплексних закладів позашкільної освіти Київської області. Майданчиком для проведення заходу став Переяславський будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді – учасник обласного педагогічного кластера «Metod Lab: майданчик професійної майстерності». Організатор заходу – КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Під час заходу працювали три тематичні платформи. Систему методичної роботи  Переяславського будинку художньої творчості було представлено під час методичного хабу «Інтеграція сучасних технологій: активізуємо продуктивність та результативність учасників освітнього процесу» та майстер-тайму «Активні форми методичної К-взаємодії». Команда педагогів закладу поділилася цікавими методичними знахідками, які сприяли систематизації та цифровізації багатьох процесів, підвищенню у педагогів внутрішньої мотивації професійно зростати.

Якість та творчий підхід у роботі з педагогами сприяє розвитку професійної майстерності керівників гуртків. Рівень роботи з вихованцями, творчі здобутки дітей і педагогів презентовано на творчому майданчику методичного аукціону. 

Дякуємо всім, хто долучився до організації і проведення заходу. Зустрічі в режимі офлайн – чудова можливість для продуктивної роботи й теплого спілкування.

Img 35a207e91213bb8e5ba302230e7094b8 v Dsc 6752 Dsc 6765 Dsc 6932 Dsc 6802 Dsc 6799

Поділитися: