День Єднання у спільноті дітей-лідерів Київщини

2

Є події, які згуртовують нації, зміцнюють дух народів, надихають на боротьбу! Для українців 16 лютого такою подією став День Єднання. Акція була оголошена у лютому 2022 року «З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість…».

У День Єднання діти-лідери Київщини зустрілися онлайн у коворкінгу «Країна вільних духом». Об`єднані патріотичними почуттями до України та прагненням перемоги, діти поділилися власними історіями про війну і свій внесок у боротьбу з ворогом. 

Жахи окупації, втеча від ворога, активна волонтерська робота, історії незламних українців – все це стало змістом презентацій лідерів з Гостомельської, Славуцької, Поліської, Фастівської, Гатненської, Дмитрівської, Ірпінської, Тетіївської, Гірської, Гребінківської, Богуславської, Броварської, Бородянської, Борщагівської та інших громад. «Війна завдає нам сильних ударів, від яких залишаються невиліковні рани… Однак вона й згуртовує в боротьбі з ворогом і загартовує. Разом ми сильні і непереможні, разом ми вистоїмо і відбудуємо нашу незалежну державу!» – Саме такі висновки зробили юні лідери – учасники коворкінгу. Україна переможе! Україна понад усе!1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Поділитися: