Відбулося засідання Президії МАН Київщини

20211105 111854

 

Невід’ємним і пріоритетним компонентом діяльності МАН Київщини є співпраця із закладами вищої освіти та науковими установами України. Визначення стратегічних напрямів і площин такої співпраці стало предметом обговорення учасників засідання Президії МАН Київщини, що відбулося 5 листопада. Формат заходу передбачав роботу студії в КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» та онлайн підключення науковців закладів вищої освіти і наукових установ України – кураторів наукових відділень та секцій МАН Київщини.

Учасників заходу привітали Жанна Осипенко, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та  Олена Шуст, президент Київського обласного територіального відділення МАН, ректор Білоцерківського національного аграрного університету, доктор економічних наук, професор.

Директор КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» Світлана Минзар ознайомила з досягненнями МАН Київщини і запросила науковців долучитися до обговорення механізмів науково-методичного супроводу створення та функціонування регіонального інтерактивного простору –  агенції «Junior Discovery». Свої пропозиції щодо партнерських заходів МАН Київщини і закладів вищої освіти та наукових установ України, векторів спільної діяльності у цьому навчальному році науковці – члени Президії надішлють у форматі гугл-форми.

Дякуємо всім учасникам заходу за активну і плідну роботу. Тільки у співпраці МАН із закладами вищої освіти та науковими установами України можна досягти високих результатів!

Поділитися: