Художня література ‒ це безмежна царина для формування широкого діапазону м’яких навичок

Тренуй Soft Skills

10 жовтня в межах Всеукраїнського марафону «Тренуй soft skills» відбувся тренінг «Бачити світ: концепт «місто» у світовій літературі» для членів Київського обласного територіального відділення МАН України.

Модератором заходу стала Олена Григоренко, філологиня, завідувачка методичного відділу КЗ КОР «МАНУМ», учасниця хабу «Цифровий простір педагога».

Тренінг зібрав  наживо та в хмарному середовищі Zoom людей, які безмежно люблять літературу.

На учасників заходу очікувала захоплива експрес-подорож містами Європи, що стали художніми образами-персонажами у творах українських та зарубіжних письменників

Юні філологи ознайомилися з підтекстами і контекстами, які допоможуть не тільки перепрочитати найвідоміші тексти, але й помітити в них нові аспекти.

Тренінгове заняття спонукало молодь креативити, виявляти ініціативу, висловлювати власні судження про твори українських і світових класиків та сучасних авторів, які змальовували місто живим, активним, пульсуючим. 

Успішна взаємодія в команді, здатність знайти необхідну інформацію та використовувати її, вміння врівноважувати різні точки зору, самостійно приймати рішення ‒ це ті soft skills, яких набули юні філологи під час тренінгу і які  сприятимуть їх майбутній успішній та продуктивній життєвій реалізації.

Поділитися: