На Київщині відбулися семінари з питань організації та проведення змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

черліденг2

З 27 вересня до 11 жовтня 2024 року в Київській області пройшли семінари-тренінги для працівників місцевих органів управління освітою, які  відповідають  у районах та територіальних громадах за проведення фізкультурно-оздоровчих заходів і змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», та вчителів фізичної культури. 

У ході семінарів висвітлювалися основні питання, які стосуються проведення фізкультурно-оздоровчих заходів та змагань Ліги  із семи видів спорту серед учнів закладів загальної середньої освіти Київської області у 2024/2025 навчальному році.

Організаторами тренінгів  виступили  Київське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, департамент освіти і науки КОДА, управління молоді та спорту КОДА за сприяння місцевих органів управління освітою Київської області.

Семінари-тренінги з гандболу, черліденгу та регбі-5 були проведені очно на базах закладів освіти, а зі спортивного орієнтування,  баскетболу, волейболу та футзалу пройшли в онлайн-режимі.

Учасниками семінарів-тренінгів, яких налічувалося  більше тисячі осіб (з гандболу – 70, черліденгу – 69,  регбі-5 – 75, спортивного орієнтування – 162, з баскетболу – 241, з волейболу – 276, з футзалу – 272), отримати відповіді на свої запитання від організаторів та представників федерацій, які ознайомили їх з правилами ігор, суддівства, організації та проведення змагань на визначених етапах і надали  відповідні рекомендації. 

Поділитися: