Шановні освітяни  Київщини!

Img 20241004 174321

 Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Незважаючи на суворі випробування, які принесла Україні й нашому рідному краю російська агресія, Ви продовжуєте самовіддано виконувати свої професійні обов’язки, допомагаєте державі долати руйнівні наслідки російської окупації, залишаючись при цьому лідерами освітніх змін, гідним прикладом і духовною опорою для своїх вихованців, учнів, студентів.

Ви, не шкодуючи сил і власного здоров’я, віддаєте дітям і молоді свою турботу, тепло свого серця, свої знання і досвід, мотивуєте їх до навчання упродовж життя, навчаєте їх бути гідними пам’яті героїв, які віками виборювали і сьогодні своєю кров’ю відстоюють наше право називатися європейським народом і жити вільно, виховуєте у своїх учнів патріотизм, духовність, національну свідомість, активну громадянську позицію, вміння долати виклики війни і вірити в те, що часи лихоліття, які переживає Україна сьогодні, неодмінно закінчаться, і ми будемо жити у вільній, сильній і  квітучій державі!

Ви маєте всі підстави пишатися своїми професійними здобутками. Завдяки Вашій сумлінній і кропіткій праці освіта регіону стабільно працює, втілює назрілі реформи і невпинно розвивається. Своїми  досягненнями і своїми діями Ви формуєте позитивний імідж нашої області і наближаєте Перемогу!

Прийміть глибоку вдячність за Ваше вірне служіння Київщині і державі!

Але ми не маємо права ні на мить зупинятися на досягнутому. Від кожного з нас, незалежно від віку, сучасне життя вимагає мобільності, високого рівня кваліфікації, конкурентоспроможності, здатності змінюватися і постійно навчатися, йти в ногу з часом, застосовувати інноваційні методи і підходи у своїй діяльності, постійно підвищувати  свій фаховий рівень  і якість освітніх послуг!

Бажаю Вам на цьому шляху, дорогі колеги,  міцного здоров’я, творчої наснаги, невичерпної енергії, особистого людського щастя, нових професійних досягнень, мирного неба над Україною і міцної згуртованості в ім’я нашої перемоги!

З глибокою повагою

Директор департаменту

освіти і науки КОДА                                          Ярослава ТРОСТЯНСЬКА

Поділитися: