Віншуємо освітян у переддень їхнього професійного свята

Знімок екрана 2024 10 03 162225

2 жовтня цього року в м. Обухові відбулася урочиста церемонія нагородження освітян Київської області з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти.

На церемонії нагородження були присутні заступниця голови Київської обласної державної адміністрації Жанна Осипенко, заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, генеральна директорка директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України Ірина Шумік, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Цикалюк, а також представники місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування, які привітали освітян із професійним святом та вручили кращим із кращих заслужені нагороди за сумлінну працю, високі досягнення у своїй діяльності, зразкове виконання професійних обов’язків та активну громадянську позицію. 

Зокрема 24 працівники галузі освіти були відзначені нагородами Київської обласної державної адміністрації, з них 14 отримали пам’ятну статуетку «Лідер освітнього фронту» та грошову премію в розмірі 10 тисяч гривень, 8 – Почесну грамоту КОДА, 2 – Подяку голови КОДА.

Галузеві нагороди, серед яких нагрудні знаки Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський» та «Відмінник освіти», Почесна грамота МОН та Подяка МОН, були вручені 12 освітянам Київщини.

Подякою голови Київської обласної  ради були нагороджені 14 учителів, а спільною відзнакою Департаменту освіти і науки КОДА та Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України «За сприяння вчительству» – 4 працівники освітньої галузі.

Крім того,  з нагоди Дня захисників і захисниць України  та з нагоди  Дня працівників освіти Подякою голови Київської обласної державної адміністрації були нагороджені 47 освітян області , які сьогодні зі зброєю в руках борються з  російською агресією. На жаль, тільки один із них зміг отримати нагороду особисто, а решта не змогли прибути на церемонію, оскільки виконують бойові завдання в «гарячих точках». Відзнаки, найщиріші вітання та побажання буде направлено  їм у військові частини, де вони служать.  

Поділитися: