Школярі Київської області змістовно проводять літні канікули

Ірпінь регбі2

Незважаючи на літній період, який вважається періодом відпочинку, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти області  готуються до змагань з видів спорту шляхом участі в навчально-тренувальних зборах (НТЗ), які є важливим етапом спортивної підготовки. 

Зокрема вихованці Ірпінської ДЮСШ в липні стали учасниками НТЗ з регбі, які  відбулися в м. Клайпеді (Литва), НТЗ зі спортивного орієнтування в м. Карлскруна (Швеція), НТЗ з велоспорту, які пройшли у Львівській області. 

Вихованці відділень плавання, зендокай карате та таеквондо Обухівської ДЮСШ взяли участь у спортивно-оздоровчих зборах (СОЗ) у Карпатах на Драгобраті.

Юні спортсмени під час НТЗ та СОЗ не лише розвиваються фізично, вдосконалюють свою спортивну майстерність, а ще й підвищують свій світогляд, беручи участь у пізнавальних екскурсіях, відпочивають та насолоджуються красою природи.

 

Ірпінь велоспорт1Ірпінь велоспорт2Ірпінь велоспорт3Ірпінь регбіІрпінь регбі2Ірпінь регбі3Ірпінь спорт орієнтІрпінь спорт орієнт3Ірпінь спорт орієнт4ОбухівОбухів1Обухів4Обухів5

Поділитися: