Крок за кроком до результату: ефективні управлінські інструменти

Слайд1 (4)

3 червня 2024 року КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»  спільно з Переяславським будинком художньої творчості дітей, юнацтва та молоді у м. Переяслав було проведено партнерську комунікацію «Крок за кроком до результату: ефективні управлінські інструменти» для директорів закладів позашкільної освіти Київської області.

До участі в заході долучилася Оксана Степаненко, заступник міського голови та Лідія Оверчук, керуюча справами виконавчого комітету Переяславської міської ради.

Під час заходу було підбито підсумки обласного  соціально-екологічного кластеру «EсoWorldKids», який був реалізуваний у співпраці з колегами закладів позашкільної та загальної середньої освіти Броварської (Наталія Хаврюта), Боярської (Світлана Аздравіна),  Переяславської (Ніна Товкун), Ставищенської (Оксана Рудєва), Тетіївської (Світлана Каткова), Фастівської (Наталія Стецкевич) територіальних громад.  Креативна ідея саме створення кластеру в позашкільній освіті була запропонована Володимиром Вербицьким, директором Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, доктором педагогічних наук, професором, який звернувся до учасників комунікації та підсумував діяльність еко_позашкільників Київщини у зазначеному проєкті.

Учасники кластеру отримали відзнаки та нагороди за впровадження інноваційних ідей в освітню діяльність у рамках обласного  соціально-екологічного кластеру «EсoWorldKids».

Під час заходу педагоги відвідали екомайстерки, пленер, підготовлені колективом Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді  та комунікували з природою.

По завершенню партнерської комунікації була визначена карта дій «Як зробити життя навколо себе екологічніше».

Поділитися: