Друк

Продовження тижня спецтехнологій

DSC 0552 5У навчальному закладі ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» триває «Тиждень спецтехнологій».

04 квітня 2017 року в актовому залі училища відбувся захист презентацій учнями груп № 2, 3, 4, 5, 8. Кожна група підготувала та захистила свою роботу на тему «Приготування салатів, холодних закусок, супів, основних страв та десертів японської кухні».

05 квітня 2017 року учні та педагогічний колектив мали змогу відвідати майстер-клас європейської кухні від  шеф-кухаря Лавренчука Романа, який продемонстрував приготування таких страв:

- брускетт із томатами, сьомгою та хамуном,

- гаряча закуска із томатів та печінки,

- теплий салат із карамелізованою печінкою та грушею,

- стейк «Рібай».

 Також присутні мали змогу поспілкуватися з представниками ресторану «MAFIA» про структуру управління, кар’єрне зростання та умови праці в їх мережі ресторанів.