Друк

Майстер-клас “Карвінг – мистецтво кулінарії”

xs92     У рамках соціального проєкту “З теплом душі і добром в долонях”, 17 жовтня 2019 року педагогічні працівники ДНЗ “Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу” провели майстер-клас “Карвінг – мистецтво кулінарії” для клієнтів Молодіжного Центру СОС “Дитяче містечко”.

     Захід був організований старшим майстром Л. Гончар та координатором УС Н. Бенедіс, за підтримки в.о. директора В. Сушко з метою сприяння розвитку практичних навичок та збагачення емоційно-естетичного досвіду в кулінарній справі.

     Майстер в/н І. Барташевич та учениця групи №25 М. Багнюк продемонстрували присутнім технологію художнього різьблення на овочах і фруктах.xs91

    У дружній та позитивній атмосфері, присутні із захопленням долучилась до роботи та продемонстрували свою фантазію та вміння.