Друк

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Офіціант»

4280    У березні місяці 2019 року проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Офіціант». За право бути кращими змагалися 8 конкурсантів із ЗП(ПТ)О Київської області. Змагання проходили у два етапи: теоретичний тур і практичний. Теоретичний тур передбачав виконання тестових завдань із чотирьох предметів: організації обслуговування в ресторанах, охорони праці, гігієни та санітарії виробництва, кулінарної характеристики страв. Конкурсанти сервірували тематичні столи, презентували свою роботу, представляючи попередньо розроблене меню, уміло використовували квіткові композиції та прикраси. Своє уміння та професіоналізм показали учасники конкурсу на етапі техніки наливання вина та руху з тацею.

4286Вадим Бевз (учень Державного навчального закладу «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу») посів ІІ призове місце в конкурсі фахової майстерності з професії "Офіціант".4282