Друк

Конкурс професійної майстерності "Кухар"

4074  29 та 30 січня 2019 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходив конкурс професійної майстерності з професії "Кухар" серед учнівських груп ІІ та ІІІ курсів.

Основна мета конкурсу – розвиток творчих здібностей обдарованих учнів та стимулювання їх творчого самовдосконалення. У теоретичному турі конкурсу учасники виконували комп'ютерні тестові завдання з використанням Google-форми. Результати тесту відразу відображалися на екрані комп'ютера. У практичному турі потрібно було приготувати страву з філе птиці.4073

Оцінювало роботу конкурсантів професійне журі, до складу якого був запрошений су-шеф ресторану "Fred & Fresh" Зінич Руслан, випускник училища. За результатами конкурсу, визначений переможець. Учасники конкурсу нагороджені подяками та подарунками.4072