Друк

Лабораторно-практична робота за професією «Кухар; кондитер»

26 06 17 36 1506 грудня 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в лабораторії №2 викладачем Петренко Л.В., було проведено лабораторно-практичну роботу на тему «Технологія приготування тістечок з різних видів тіста» в групі №25 за професією «Кухар; кондитер».

Метою роботи було:

- навчити практично підбирати інструмент, інвентар, посуд;

- організовувати робоче місце та дотримуватись правил ведення технологічного процесу;

- економно використовувати сировину, воду та електроенергію;

- проводити органолептичну оцінку виробів з тіста та інше.

Здобувачі освіти сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.

26 06 17 36 16