Друк

Практичний зріз знань у групі №2

11 10 17 409 жовтня 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбувся практичний зріз знань з простої форми нарізування овочів серед учнів першого курсу кухарського спрямування. 

  Група № 2 професія «Кухар» розпочала даний захід. Членами журі були: інженер з ОП - Дольна В.О., старший майстер – Гончар Л.В., голова МК груп кухарського спрямування – Рева Л.Г., майстер в/н – Онищенко С.І. та викладач спецдисциплін Куба О.М.

 

11 10 17 3

Даний захід проводився з метою виявлення теоретичних та практичних знань, професійних навичок вибраної професії, створення сприятливих умов для самореалізації талановитої молоді та переконання учнів у правильності вибраної професії та надання їм змоги самореалізуватися.

11 10 17 5

  Всі учні працювали в лабораторії училища згідно складеного графіка. Кожен учень мав оснащене робоче місце інвентарем, інструментом, посудом та набором овочів (картопля, морква та білоголова капуста).

 Час виконання завдання – 30 хв., після чого відбулося оцінювання учнів як практичної так і теоретичної частини. Було проведено аналіз роботи. Всі учні закріпили набуті знання та навички, набули певного досвіду та отримали багато позитивних вражень.