Друк

Робота приймальної комісії

03 07 17 20В ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» продовжує свою роботу приймальна комісія.

Абітурієнти мають можливість отримати повну інформацію про професії та обрати за своїм покликанням, про організацію та особливості навчально-виробничого процесу, перспективи працевлаштування і роботи в майбутньому.

03 07 17 19

Наш навчальний заклад пропонує для вступників підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник: «Кухар», «Кухар; кондитер», «Кухар; офіціант», «Офіціант; бармен», «Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів», «Майстер ресторанного обслуговування», «Слюсар з ремонту автомобілів».

Графік приймальної комісії:

Понеділок-п’ятниця – з 8:00 до 17:00

Субота – з 10:00 до 14:00

Неділя – вихідний.

Чекаємо на вступників в стінах нашого навчального закладу!